Herbalife av Madeleine 6A

HERBALIFE

Nu mera bryr sig dom flesta om sin hälsa. Här får du veta hur du kan ändra din kost för alltid.

Herbalife kan man använda mycket till. Vissa tycker att det är dåligt att använda Herbalife och vissa tycker att det är bra. Jag har intervjuat 4 personer så nu får vi reda på vad dom tycker.

Jag tycker att det är bra att äta bars för att man får energi av dem och att man kan prestera bättre i skolan, säger Thyra.

Thyra tycker att målgruppen för att äta Herbalife är ungdomar och vuxna.

Thyra tycker att det skulle vara bra om skolan skulle säga JA till att äta Herbalife i skolan. Hon tycker det är bra att man får i sig näring och gillar det man äter.

Vad tycker du om barn skulle äta bars varje dag?
– Det är väll ingenting jag kanske rekommenderar, utan bars är ett bra alternativ till ett bra alternativ till mellan mål om man inte hinner att äta mellanmål, man kan ha med det i bilen eller man kan ha det i fickan eller i väskan eller i jakan när man är på stan och så där så att man alltid har ett alternativ till mellan mål, så att man inte hoppar över mellanmål, men att äta bars varje dag är väll kanske inte det bästa, säger Markus.

Markus tycker att det är viktigt att barn äter frukost. Det är också viktigt att barn äter en nyttig frukost då tycker han att en shejk kan vara bra.

– Våran mission är ”change peoples life”, säger Markus.
Markus säger att dom har fått bort 15ton fett i Borås.

Vilken målgrupp är Herbalife inriktat mot?
Folk som vill gå upp i vikt folk som vill ha bättre träningsresultat dom som vill gå ner i vikt till folk som vill få i sig näring och bli pigga, säger Michelle.

– Herbalife är ett näringsföretag. Man kan använda Herbalife produkterna på många olika sätt om man vill gå ner i vikt, så kan man ersätta två måltider för att komma ner i kalorimängd i en viss period tills man når sitt mål. Men Herbalife är ingen bantningsprodukt.

Tyvärr så marknadsfördes det som en bantnings produkt men efter en ny ledning med ny VD och ett nytt koncept som startade för cirka fjorton årsedan så är fokus på näring och att berika kosten, säger Tania

Det finns kändisar dom använder Herbalife…
Exempel på kändisarna heter Cristiano Ronaldo och
Niell Horan.

Det man kan tycka är negativt med Herbalife är väl att det inte byter smaker så ofta på sina shaker och att det inte finns Herbalife mat. Alla vill ju inte dricka sin mat utan vissa vill äta.

Slutligen så vill jag säga att dom jag intervjuat älskar Herbalife.

Markus Bèner har använt Herbalife i 14år
Michelle Åbom Segebo har använt Herbalife i 1,5år
Tania Bèner har använt Herbalife i 4år

Källförteckning.
Intervjuat…
Michelle Åbom Segebo
Marcus Bèner
Tania Bèner
Thyra Jonsson Bjurström
http://www.herbalife.se/

Reportage av: Madeleine Åbom
Klass: 6A


Skriv en kommentar

Din epost kommer inte publiceras.

*