Välkommen till Vällingby Park

Inför skolstart ht21 har vi enstaka lediga platser till förskola och grundskola.
Kontakta gärna oss för mer information!

 

VÄLLINGBY PARK bedriver verksamhet i ljusa fina lokaler. Här kan elever gå från förskola upp till åk 6.

Vi har bra storlekar på våra klasser som ofta delas in i mindre arbetsgrupper. Förskolan har tre avdelningar indelade i mindre grupper efter behov och undervisningens innehåll. Alla elever och barn har goda förutsättningar att bli sedda och utvecklas utifrån sina förutsättningar. Skolgården utvecklas ständigt och närheten till grönområden utnyttjas flitigt.

NYHET 2021
I julklapp fick alla barn på förskolan och grundskolan en egen bok i julklapp. Det var en föraning till vår lässatsning som vi nu startar vårterminen 2021. Under jullovet har ett nytt fint bibliotek skapats som vi nu kan inviga. Förskolan och skolan kommer att bjudas in till en biblioteksintroduktion för att sedan kunna njuta av fantasins och sagornas värld tillsammans med vår bibliotekspedagog Malva. Barnen och eleverna kommer att bjudas in till högläsning, tystläsning, boktips, läsgrupper och spännande författarmöten.

Vi erbjuder även LOUD Program som är ett internationellt musikprogram där eleverna bildar egna band efter skolan och lär sig spela musik med professionella musiker. Läs mer om LOUD Program.

Tillsammans – alla pedagoger, övrig personal, elever, barn och vårdnadshavare – skapar vi ett engagemang som vi är stolta över. Bli en del av oss!

Skolval
Glöm inte att den 18 februari är det dags att göra ert skolval! Ställ ert/era barn i vår kö till förskolan och till grundskolan via länken: ”Ställ ditt barn i kö”.

Välkommen!

 

Med anledning av Corona
I och med den pågående smittspridningen av Corona har vi på Vällingby Park beslutat att tillsvidare inte arrangera några öppna hus. Anmäl ditt intresse i fältet nedan så kommer vi att återkomma till dig angående digitalt öppet hus och eventuella möjligheter att komma på en personlig visning.

Kontakta oss

Telefon 08-4293370

Sjukanmälan Sjukanmälan sker via Schoolsoft

E-post maria.herrera@pysslingen.se

Facebook Vällingby Parks Facebooksida

Rektor Monica Fernqvist | 08-429 33 68

Skolans administration Maria Herrera | 072 561 63 24

Öppettider expedition

Måndag-fredag kl. 08.00-14.30.

Mejla gärna då vi inte alltid har möjlighet att svara i telefon

maria.herrera@pysslingen.se

 

 

 

Här hittar du oss

Så arbetar vi på Vällingby Park med:

Kvalitetsarbete
Elevhälsa
Språk
LOUD Program

Nyheter från Vällingby Park