Jenny Kjellberg ny rektor för Vendelsö Hage

Den 8 augusti 2106 tillträdde Jenny Kjellberg tjänsten som rektor för Vendelsö Hage. Jenny Kjellberg har en bakgrund som grundskollärare och kommer närmast från en tjänst som biträdande rektor på Johannes Petri Skola i Nacka.

Hon ser mycket fram emot att ta över en välfungerande skola och utveckla verksamheten framåt.

– Vendelsö Hage har bra resultat men vi kan nå ännu högre resultat. Jag är målmedveten men även ödmjuk inför rektorsuppdraget och ser fram emot att tillsammans med alla fantastiska medarbetare vidareutveckla Vendelsö Hages verksamhet. Jag tror på att ge alla barn och elever de rätta förutsättningarna för att nå sin fulla potential, säger Jenny Kjellberg.

– Jag är glad att vi så snabbt kunnat lösa frågan om ny rektor för Vendelsö Hage med en välrenommerad intern kandidat. Jenny har precis det ledarskap som behövs för att ta skolan vidare, säger Thomas Larsson, verksamhetschef i Pysslingen Skolor.


Skriv en kommentar

Din epost kommer inte publiceras.

*