Helen Ernebäck ny rektor för Växthuset Skola

Den 1 augusti 2016 tillträder Helen Ernebäck tjänsten som rektor för Växthuset Skola i Mölndal. Helen Ernebäck har en bakgrund som förskollärare/grundskollärare och kommer närmast från en tjänst som biträdande rektor på samma skola.

Hon ser mycket fram emot att ta över en relativt nystartad men snart fulltalig skola och utveckla verksamheten framåt.

– Det har varit en fantastisk resa att vara med och starta en skola. Jag ser verkligen fram emot att vara med och vårda och utveckla skolan till nästa nivå, säger Helen Ernebäck.

– Helen har som biträdande rektor visat ett fint elevengagemang och har ett stort intresse för skolutveckling. Hon har hittills bidragit med mycket god insats i verksamheten och jag är övertygad om att hon kommer att fortsätta på det spåret framöver. Hon känner redan skolans organisation och kommer med fast hand kunna visa vägen mot hög måluppfyllelse och kvalitet i verksamheten, säger Eva-Lotte Stavle, verksamhetschef i Pysslingen Skolor.


Skriv en kommentar

Din epost kommer inte publiceras.

*