Marie Stoltz ny rektor för Jordens Skola

Den 24 augusti tillträder Marie Stoltz tjänsten som rektor för Jordens Skola i Norrtälje. Marie Stoltz har en bakgrund som gymnasielärare och kommer närmast från en tjänst som biträdande rektor i Norrtälje kommun.

Hon ser mycket fram emot att ta över en välfungerande och fin skola för utveckla verksamheten framåt.

– Det ska bli spännande att få vara med i en verksamhet som växer och har så många utvecklingsmöjligheter, säger Marie Stoltz.

– Marie har med sin långa skolerfarenhet och lokala förankring mycket goda möjligheter att utveckla Jordens Skola till den regionala förebild vi vill att den ska vara. Personalledning och pedagogik är två starka sidor hon kommer att ha god användning för i detta arbete, säger Thomas Larsson, verksamhetschef i Pysslingen Skolor.


Skriv en kommentar

Din epost kommer inte publiceras.

*