Emma Enström ny rektor för Norrskenet Kalix

Den 11 april tillträdde Emma Enström tjänsten som rektor för Norrskenet Kalix. Emma Enström har en bakgrund som lärare och har arbetat på Norrskenet Kalix som lärare och biträdande rektor sedan 2008.

Hon ser mycket fram emot att ta över en trygg och nytänkande skola och att utveckla verksamheten framåt.

– Ett mycket spännande uppdrag där jag tillsammans med duktiga pedagoger får jobba för vår verksamhets utveckling. Jag lägger stor vikt vid mitt pedagogiska ledarskap och försöker hela tiden utvecklas. För mig är det viktigt att Norrskenet Kalix är en verksamhet för barn och elever att längta till, för föräldrar att känna tilltro till och för personal att utveckla sin yrkesskicklighet i, säger Emma Enström.

– Emma Enström har tidigare under en kortare tid arbetat som tillförordnad rektor på Norrskenet Kalix och gjorde då en utmärkt insats. Hon är uppdragsfokuserad och har visat att hon kan fatta kloka beslut för våra elevers och barns bästa. Hon kommer att föra verksamheten framåt och bidra både till skolans och förskolans utveckling, säger Eva-Lotte Stavle, verksamhetschef i Pysslingen Skolor.


Skriv en kommentar

Din epost kommer inte publiceras.

*