IKT träff 20 november.

Äntligen IKT träff igen! Fredag den 20 november träffades vi på Pysslingens huvudkontor AFK. Vi hade en ny deltagare som inte har varit med tidigare. Kul! Vi blandade föreläsningar med workshops och tanken var att skapa och dela med oss så att även ni som inte kunde komma kan image1ta del av t.ex. lektionsplaneringar inom kodning. För den 7-13 december är det ”Hour of code” och vi hoppas att så många skolor som möjligt kommer delta. Prova någon av lektionsplaneringarna som vi har skapat till dig med hjälp av http://www.code.org. Elever i skolan och barnen i förskolan kommer älska det. Fungerar på t.ex. datorer, surfplattor och smart-telefoner och du kan till och med göra det analogt. För mer information besök hemsidan.

Titta gärna på presentationen från vår IKT träff så kan du även ta del av lektionsplanering och tips på hur du kan arbeta mer källkritiskt. Jag har länkat till olika sidor så klicka på texten som är rosa och understryken för att komma vidare.

Hoppas vi ses på nästa IKT träff som är på AFK onsdag den 3/2 kl 09:00-16:00. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller avanderad, IKT ansvarig, pedagog inom förskola, skola eller fritids, bara du har ett intresse av att arbeta med IKT. Inbjudan kommer i vår facebookgrupp ”Pysslingen skolor IKT” så bli medlem om du inte redan är det. Inbjudan kommer även på bloggen samt i chefsbrevet.

 

Hälsningar Anna Wremborn

 

 

 


Skriv en kommentar

Din epost kommer inte publiceras.

*