Inspiration och gemenskap för 1800 medarbetare i Pysslingen Skolor

Idag samlas nästan 1800 medarbetare i Pysslingen Skolor för medarbetardag fylld av av inspiration, kunskap och nya möten. Bland talarna finns bland annat barnlänkare Kristina Bähr som pratar om hjärnan och Manuel Knight som talar på temat ledarskap och lagarbete.

Det här är första gången som alla medarbetare samlas sedan verksamhetsområdet Pysslingen Skolor bildades och dagen fyller flera syften. 

– Det är viktigt att alla våra medarbetare får träffas i ett gemensam sammanhang för att sätta fokus på lärande i alla våra verksamheter och knyta nya kontakter med kollegor, säger Anna-Karin Crutze, utbildningsdirektör för Pysslingen Skolor. 

Malin Ekberg, försteförskollärare på Västra Allé i Helsingborg, tycker att det är självklart att delta vid medarbetardagen. 

– Som försteförskollärare ser jag en otroligt vinning i att få möjlighet till en helhetsbild av utveckling och forskning från förskolan och genom hela grundskolan. Det stärker den röda tråden  i vårt 1-16-årsperspektiv. Att vi får möjlighet att träffas, prata och få utbildning tillsammans med andra för- och grundskolor stärker också vi-känskan inom Pysslingen Skolor, säger hon. 

Katja Brandt Persson är rektor för Fenestra Brottkärr i Hovås. Hon tycker också att det är positivt att samla alla medarbetare. 

– Det är ett fantastiskt tillfälle för alla mina medarbetare att få träffa kollegor från andra Pyssling-skolor för att skapa intressanta möten, nätverka och se fördelarna med att vår skola ingår i ett större sammanhang och känna att ”tillsammans är vi starkare!”, säger hon. 

Medarbetardagen öppnades med denna film som visade upp alla våra skolor:

 

På TwitterSkriv en kommentar

Din epost kommer inte publiceras.

*